Zoeken naar kussen voor nek en schouderklachten

kussen voor nek en schouderklachten
Hét maatwerk hoofdkussen KussenOpMaat.
Als gespecialiseerd fysiotherapeut in nek en schouderklachten was ik altijd op zoek naar het best passende hoofdkussen voor mijn patiënten. Het verbaasde me dat er slechts keuze was uit een aantal standaard vormen en dat er geen meting aan vooraf ging. Dat zou hetzelfde zijn als een schoenenwinkel waar slechts 3 maten aanwezig zijn en dat je de maat moet gokken zonder te weten welke schoenmaat je hebt. Zo is in 2002 het idee ontstaan van een maatwerk hoofdkussen dat, na een eenvoudige meting, volledig op maat gemaakt wordt. Niet alleen de hoogte van het kussen wordt exact berekend, ook de vorm van de ondersteuning in de nek wordt precies passend gemaakt.
goed kussen voor nekklachten
Een nieuw hoofdkussen kopen? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Je eigen voorkeuren voor materialen en vormbaarheid van het kussen. Een hoofdkussen zorgt dat je hoofd tijdens het slapen niet te ver voor of achterover buigt en niet te ver opzij. Het beste is een kussen waarop je hoofd in een min of meer rechte lijn ligt met je ruggengraat.
schuimrubber voor kussens
Deze slaaphoudingen verminderen jouw lichamelijke klachten.
Als je nek in de verkeerde hoek ligt, komt er spanning op je ruggengraat en kun je je nekspieren verrekken. Hier komt je stijve nek vandaan. Wanneer je op je buik of zij slaapt, heb je hier de meeste kans op. Op je rug slapen is dus het beste. Weten welk hoofdkussen je precies nodig hebt zodat je lekker kunt slapen? Bekijk ons blog over het kiezen van het juiste hoofdkussen eens. Wanneer je last hebt van een pijnlijke buik of gevoelige borsten, dan kun je het beste op je rug slapen. Door een kussen onder je knieën te leggen voorkom je dat je ruggengraat aan de onderkant te veel buigt en heb je minder pijn in je onderrug. Ga in ieder geval niet op je zij of buik liggen: dat zorgt alleen maar voor extra irritatie en krampen.
hema kussens
Het beste hoofdkussen bij nekklachten of nekpijn Quiesco.
Het is tijd voor een nieuw hoofdkussen wanneer.: je hoofdkussen ouder is dan 4-5 jaar., je hoofdkussen plat geworden is., er verkleuring optreedt., je s'ochtends' wakker wordt met nekpijn. Nekpijn vermijden dankzij een goed kussen. Om nekklachten te vermijden dient de wervelkolom in een natuurlijke, correcte positie ondersteund te worden. Het juiste hoofdkussen zorgt ervoor dat de nek en het hoofd goed ondersteund worden zoals op de afbeelding hieronder.
kussen kopen
bol.com Welk hoofdkussen moet je kiezen? Advies Keuzehulp.
Het kussen dat zich naar de lichaamscontouren vormt is ontwikkeld voor de ruimtevaart. Dit stevige kussen is fijn voor nek, rug en wervelkolom. Het enige materiaal dat geheel vormvast is omdat het tijdens de productie in een vorm is gegoten.
Hoofdkussen
Welk kussen geschikt voor nek en rugklachten Ouders Online.
Welk kussen geschikt voor nek en rugklachten. Na maandenlang schouderklachten te hebben die niet overgaan en verschillende onstekingsachtige klachten door overbelasting begin ik nu last van mijn nek en hoog in mijn rug te krijgen. Met name in de ochtend als ik wakker word.
foto kussen
Heb jij last van nek of schouderpijn? Lees dit even. Sleepwise.
Het zorgt daarom voor een goede ondersteuning tijdens de slaap en vermindert de kans op nek en schouderklachten. In tegenstelling tot het donskussen en synthetische kussen is het niet kneedbaar of opschudbaar. Of het kussen ook goed ventileert ligt aan het type kussen.
Zijslaper, nek of schouderpijn? Hier de oplossing! YouTube.
Ben je een rugslaper, klik dan even op de link naar de video die speciaal voor de rugslapers heb opgenomen. Dit is het eerste zijslaper kussen wat ik jou wil voorstellen. Heel belangrijk is dat het kussen de juiste hoogte heeft, want het kussen vult de tussenruimte tussen je schouder en je nek op, en moet je nek goed ondersteunen.
Belangrijke eigenschappen hoofdkussens Ligwijzer.
Vooral niet in een winkel omdat men dan kleren aan heeft, niet zo ontspannen ligt, slechts korte tijd proefligt en niet altijd in dezelfde slaaphouding als in het eigen bed. De invloed van een verkeerde hoogte van een kussen is voor iedereen duidelijk: de nek komt scheef te liggen.

Contacteer ons