Meer resultaten voor stinkende vagina

stinkende vagina
Stinkende vagina: oorzaken van een sterk ruikende vagina Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Stinkende vagina: oorzaken van een sterk ruikende vagina. Last van een stinkende vagina? Van tijd tot tijd kan een vrouw een ongebruikelijke vaginale geur opmerken. Zelfs als je goed voor je lichaam en je vagina zorgt, kan je soms onbekende, vreemde geurtjes waarnemen.
vaatwasser
Vaginale Geurtjes: Oorzaken, oplossingen en preventie OptimaleGezondheid.com.
Nee, we hebben het in dit geval niet over een SOA, maar over het sperma. Wanneer het sperma in contact komt met de extra aangemaakte vloeistoffen in je vagina, dan kan dit de zuurgraad in je vagina beïnvloeden wat weer kan resulteren in een vervelende geur.
vpn meaning
10 tips om je vagina lekker te laten ruiken.
Een vagina heeft niet de reputatie van een lekker ruikend ding. Maar wij hebben liever niet de reputatie van een stinkende vagina. Zo is het dan ook weer. Dus we zijn een klopjacht gestart naar manieren om je vagina lekker te laten ruiken.
bak
Een sterke vaginale geur verminderen wikiHow.
Als je water of een reinigingsmiddel in je vagina spuit, kun je de goede bacteriën in je vagina doden, waardoor je de infectie als je die hebt kunt verspreiden naar je baarmoeder, zodat het alleen maar erger wordt. Gebruik ook geen vaginale deodorant, want dat kan je vagina irriteren of een allergische reactie uitlokken.
Vaginale afscheiding: wat zeggen geur en kleur? Gezondheidsnet.
Zeker als je te maken krijgt met symptomen als abnormaal bloedverlies, stinkende afscheiding of bekkenpijn. In zeldzame gevallen kan dit wijzen op een baarmoederontsteking of zelfs baarmoederhals of baarmoederkanker, dus het is verstandig dit te laten controleren. Dikke, troebele gele of groene afscheiding. Gele of groene afscheiding kan duiden op een seksueel overdraagbare aandoening soa. Zo gaat gonorroe over het algemeen gepaard met een toegenomen hoeveelheid gele of groene afscheiding uit de vagina en juist een waterachtige afscheiding uit de plasbuis.
Vaginale geur ruikt of stinkt de vagina? A.Vogel.
Blogs intiem Bacteriële vaginose Branderig gevoel Candida Candida dieet Dossier vaginale klachten Droge vagina Droge vagina overgang Intieme hygiëne Jeuk vagina Pijn bij het vrijen Schimmelinfectie man Stinkende vagina Vagina producten Vaginale ongemakken Vaginale pijn Vaginale schimmelinfectie 7 Verzorgingstips! Witte vloed Welk product voor mij?
Zes vaginale geurtjes om goed in de gaten te houden Vaginapagina.
Geen zorgen over maken, dit is 100% okay. Wanneer je vagina een sterke, onplezierige geur uitscheidt zou dit kunnen duiden op een infectie. Bacteriële vaginisme bijvoorbeeld, wordt veroorzaakt door overmatige groei van bacteriën en verstoort de fijngevoelige PH-balans van de vagina.

Contacteer ons