Resultaten voor stinkende vagina

stinkende vagina
Stinkende vagina: oorzaken van een sterk ruikende vagina Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Stinkende vagina: oorzaken van een sterk ruikende vagina. Last van een stinkende vagina? Van tijd tot tijd kan een vrouw een ongebruikelijke vaginale geur opmerken. Zelfs als je goed voor je lichaam en je vagina zorgt, kan je soms onbekende, vreemde geurtjes waarnemen.
vochtige kelder
Symptomenchecker Vagina-ontsteking Gezondheidsplein.nl.
Bij klachten adviseren wij je een arts te raadplegen. Stinkende vaginale afscheiding. Pijn is oppervlakkig. Pijn is niet diep in vagina. Onaangename geur uit schede; soms visachtig. Onaangenaam ruikende vagina. Mogelijk geïrriteerde plek in of bij vagina. Bloeding tijdens of na seks.
modellenbureaus
Stinkende Afscheiding Snel Verhelpen en Voorgoed Voorkomen!
Het is dan vooral de zuurtegraad in de vagina die wordt beïnvloed. Dat verschil in PH waarde in de vagina kan ervoor zorgen dat de afscheiding stinkt. pikante voeding kan de vagina doen ruiken Klik om te Tweeten Stinkende vagina na seks.
Verkooptraining
Vaginale afscheiding: Ik heb bacteriële vaginose Thuisarts.nl.
U kunt uw partner dus niet besmetten en u kunt ook niet door uw partner besmet worden. De klachten kunnen wel verergeren na onbeschermde seks doordat het zaad de zuurgraad in de vagina verstoort. Hoe wordt bacteriële vaginose aangetoond? De klachten stinkende afscheiding, het vaginaslijmvlies is niet rood of gezwollen zijn vaak al kenmerkend voor bacteríële vaginose.
vrieskast
Zes vaginale geurtjes om goed in de gaten te houden Vaginapagina.
Je lichaam produceert het om je vagina te reinigen en vochtig te houden en dat is maar goed ook! Als de binnenkant van de vagina droog zou blijven, zou je vatbaar zijn voor vaginale infecties. Zorg ervoor dat je geen zeep IN je vagina komt.
Wat bepaalt de geur van de vagina? op NPO 3.
Er zijn al mensen die op het idee zijn gekomen om yoghurt, bier en brood te maken van de vaginale afscheiding. Een gezonde vagina heeft natuurlijk geen klachten. Dus bij stinkende afscheiding of jeuk kan je de drogisterij beter overslaan en direct naar de huisarts gaan.
Vaginale geur ruikt of stinkt de vagina? A.Vogel.
Blogs intiem Bacteriële vaginose Branderig gevoel Candida Candida dieet Dossier vaginale klachten Droge vagina Droge vagina overgang Intieme hygiëne Jeuk vagina Pijn bij het vrijen Schimmelinfectie man Stinkende vagina Vagina producten Vaginale ongemakken Vaginale pijn Vaginale schimmelinfectie 7 Verzorgingstips! Witte vloed Welk product voor mij?
Vaginale afscheiding: wat zeggen geur en kleur? Gezondheidsnet.
Zeker als je te maken krijgt met symptomen als abnormaal bloedverlies, stinkende afscheiding of bekkenpijn. In zeldzame gevallen kan dit wijzen op een baarmoederontsteking of zelfs baarmoederhals of baarmoederkanker, dus het is verstandig dit te laten controleren. Dikke, troebele gele of groene afscheiding. Gele of groene afscheiding kan duiden op een seksueel overdraagbare aandoening soa. Zo gaat gonorroe over het algemeen gepaard met een toegenomen hoeveelheid gele of groene afscheiding uit de vagina en juist een waterachtige afscheiding uit de plasbuis.
Een sterke vaginale geur verminderen wikiHow.
Gebruik geen vaginale douches. Als je water of een reinigingsmiddel in je vagina spuit, kun je de goede bacteriën in je vagina doden, waardoor je de infectie als je die hebt kunt verspreiden naar je baarmoeder, zodat het alleen maar erger wordt.

Contacteer ons