Meer resultaten voor vagina stinkt

vagina stinkt
4 redenen waarom je vagina stinkt Girlscene.
xml version1.0" encodingutf-8? 4 redenen waarom je vagina stinkt. Door Redactie 3 jaar geleden. Je vagina heeft een onaangename geur, het kan je zomaar overkomen. Het is helemaal niet erg, maar natuurlijk wel ERG vervelend! Je kunt je hier hard voor schamen, zeker als je bang bent dat anderen het ook kunnen ruiken.
vochtproblemen kelder
Vaginale stank Forum Seksuologie Ziekenhuis.nl.
Als ik seks heb met mijn vriend, ruikt hij vaak, en ik ook soms, een vieze lucht die uit mijn vagina komt. Dit komt voornamelijk voor als het bijv. s avonds is en ik heb s ochtends voor het laatst gedouchd.
casting
Je vagina lekker laten ruiken wikiHow.
Hoewel veel vrouwen niet van de geur van hun eigen vagina houden is het een feit dat een gezonde vagina niet stinkt en veel mannen en vrouwen zullen juist vinden dat je lekker ruikt. In je vagina zitten van nature allerlei bacteriën die het daar gezond en schoon houden, net zoals bij veel andere organen.
Verkooptraining
Vaginale Geurtjes: Oorzaken, oplossingen en preventie OptimaleGezondheid.com.
Nee, we hebben het in dit geval niet over een SOA, maar over het sperma. Wanneer het sperma in contact komt met de extra aangemaakte vloeistoffen in je vagina, dan kan dit de zuurgraad in je vagina beïnvloeden wat weer kan resulteren in een vervelende geur.
oranje casino
6 lichaamsgeurtjes die je niet mag negeren Gezondheidsnet.
Andere symptomen van bacteriële vaginose zijn vaginale jeuk, roodheid en zwelling van de vagina en soms vaginale winden. Bacteriële vaginose is de meest voorkomende oorzaak van overmatige vaginale afscheiding en treft een op de drie vrouwen in de vruchtbare leeftijd. Ook komt bacteriële vaginose relatief veel voor bij zwangere vrouwen. Bacteriële vaginose kan in principe geen kwaad, maar is wel vervelend. Behandeling is dan ook alleen nodig als je klachten hebt. Bij drogisterij of apotheek is, zonder recept, speciale gel verkrijgbaar om BV te behandelen. Houden je klachten na deze behandeling aan, neem dan contact op met de huisarts. Je hebt stinkende ontlasting. Poep stinkt in principe niet.
Stinkende vagina: oorzaken van een sterk ruikende vagina Mens en Gezondheid: Aandoeningen.
Overtollig vocht kan het natuurlijke bacterieniveau verstoren. Vaginale afscheiding: Gele, groene, roze-rode en bruine vaginale afscheiding special. Afscheiding stinkt naar vis: oorzaken stinkende afscheiding. Bruine afscheiding: oorzaken bruine vaginale afscheiding. Vaginale schimmelinfectie: symptomen, oorzaak en behandeling. Vaginale jeuk: oorzaken jeukende vagina of branderig gevoel.
10 tips om je vagina lekker te laten ruiken.
Jij blij, vriend blij, jij blij. Houd je vagina goed schoon. Wanneer vaginas sterk ruiken, heeft dit vaak te maken met een ophoping aan bacteriën. Stinkt het echt heel hard, dan loont het zich om een bezoekje aan de huisarts te brengen.
Een sterke vaginale geur verminderen wikiHow.
Gebruik geen vaginale douches. Als je water of een reinigingsmiddel in je vagina spuit, kun je de goede bacteriën in je vagina doden, waardoor je de infectie als je die hebt kunt verspreiden naar je baarmoeder, zodat het alleen maar erger wordt.
Vaginale afscheiding: wat zeggen geur en kleur? Gezondheidsnet.
Het is een dikke, kaasachtige afscheiding die vaak een lichte broodgeur heeft. Meestal zorgt deze schimmel ook voor irritatie en roodheid van de vagina en een branderig of pijnlijk gevoel bij het plassen. Soms is er ook wat zwelling van de schaamlippen en vagina.

Contacteer ons